A diéta jó kezdés, hogy jobb az egészség, fogyás!

0
2795

A kilók leadása trükkös, és nincs egy méretes megoldás. “Mindannyiunknak van egy bizonyos mennyiségű kalória [that] szükségünk van minden nap, hogy működjön, nem hízik. Egy személy fogyhat 1500 kalória naponta, [míg] egy másik is hízhat.”A jó hír az, hogy rengeteg megoldás, hogy nem működik. Biztosítják, hogy mind az egészséged, mind az életszínvonalad kiváló legyen. A teljes, természetes és gyulladásgátló ételek hozzáadása az étrendhez egy jó kezdet a jobb egészségnek és a súlycsökkenésnek.

“Gyulladásgátló élelmiszerek különösen, mint például az alacsony zsírtartalmú tejtermékek, teljes magvak, zöldségek, gyümölcsök, baromfi, és hal, lehet, hogy egy jelentős különbség, amikor megpróbálja leadni a kilókat és a haszsír. Ezek könnyen emészthető, tartsa meg kielégíteni, és növelje az energiaszintet.” Mint egy hozzáadott bónusz, az anyagcsere is kap egy szép lendületet eszik ezeket az élelmiszereket. Több energia kell a whole foods elégetéséhez. “Kerülje a keményítő, feldolgozott magas zsírtartalmú élelmiszerek, amelyek tele vannak toxinokkal, amelyek gyulladást okoznak.

Csökkenti a kortizol szintet a fitness alkalmazás

Csökkenti a kortizol szintet a fitness alkalmazás. Van futás, erőképzés, jóga, meditáció, és még több. Talán nem vagy az a korán kelő típus. De, ahogy a mondás megy, a korai madár kap a féreg (akkor is, ha a fogyás). Sok kutatás támogatja az ötlet, hogy a reggeli edzés hatékonyabb a fogyás, mint a délutáni vagy esti edzés. Egy tanulmány megjelent a journal Medicine & Science in sport & testmozgás, azt találták, hogy a nők, akik gyakoroltak reggel kevesebb vágy az élelmiszer, mint azok, akik kimaradt egy reggeli edzés.

Ezen túlmenően, a kutatók megállapították, hogy a reggeli hóhérok aktívabbak voltak összességében, mint a csoport, aki nem dolgozott. Amellett, hogy segít megtartani a súlyt le, reggeli edzés is jön számtalan egészségügyi ellátások. Egyikük csökkenti a cukorbetegség kockázatát, szerint egy tanulmány megjelent a Journal of fiziológia. Lehet, hogy úgy hangzik, mint vágás kalóriák a legegyszerűbb módja annak, hogy biztosítsa, hogy tartsa a súlyt le.

Azonban nem mindig ez a helyzet. Valójában, vágás túl sok kalóriát a diéta, vagy dolgozik ki túl sokat, lehet, hogy az ellenkezője. “A hormonális mechanizmusok növelik az étvágyát, és lelassítják az anyagcseréjét, hogy kompenzálják a magas kalóriahiányt. Számlálás rost helyett kalória lehet a kulcs, hogy tartsa a súlyt le. “Foods magas rost nagyon töltő. [Ezek] gyakran időigényes enni, és kevesebb kalória harapásonként, mint a legtöbb más élelmiszerek.

A fehérje megköveteli a szervezet, hogy egy kicsit keményebben dolgozik

“Ezért azok az emberek, akik újév napján hirtelen csak salátákat kezdenek enni, éheznek és szánalmasak egy héttel később-és a Fogadalmi diétájuk összeomlik.”Ehelyett azt ajánlja ügyfeleinek, hogy minden héten fogyasszanak el egy fontot azzal, hogy itt-ott kalóriákat vágnak ki, például rágcsálnivalót vagy cukros kávét. “A test jól fogja érezni magát, és a fokozatos fogyás összeadódik.”

“A fehérje megkívánja, hogy a szervezet egy kicsit keményebben dolgozzon az emésztés és felszívódás során. És [it] van egy magasabb termikus hatása (gondol kalóriaégetés), mint az élelmiszerek magas szénhidrát vagy zsír,” magyarázza. “Egyszerűen fogalmazva, a megnövekedett fehérje diéta idővel vezet több kalóriát éget az emésztés és felszívódás során.”Bár ez nem okoz a skála, hogy gyorsan mozog, azt mondja, hogy ez csak segíthet tartani súlyt le egész évben anélkül, hogy feláldozza elégedettség a diéta.

Még ha egy édesszájú, bölcs dolog, hogy megszüntesse annyi cukrot a diéta, amennyit csak tudsz, különösen, ha próbál tartani súlyt le. “A cukor kapcsolódik a leptin rezisztenciához, amely a hormon, amely megmondja, ha tele van. “A rossz baktériumok cukrot is fogyasztanak, és veszélyeztetik az immunrendszerüket. [Ez] a sejtek öregedését és a szövetek funkciójának és rugalmasságának csökkenését okozza. Szívbetegség, rák, elhízás és cukorbetegség csak néhány további ok, hogy elkerüljék minden áron.

Hogyan lehet irányítani a súlyát

Azt javasolja, olvassa el az élelmiszer címkék szorosan, hogy tudod, hogy csak mennyi cukrot igazán fogyasztanak. Talán hallottad, hogy ez az egész “késő esti evés miatt hízol” dolog csak mítosz volt. De van benne igazság. A lényeg, hogy általában a kalóriák a kalóriák ellen. Ez azt jelenti, ha enni során egy nap nem olyan fontos, mint hogy mennyit eszik összességében. Azonban Dr. Adams azt ajánlja, hogy mindig egyen az Ön előtt álló nappal, és az aktivitási szintjeivel kapcsolatban.

“A legtöbb ember aktívabb, és több időt a nap maradt, reggel és délben. Tehát ezek a napszakok, amikor kell enni a legtöbbet,” mondja. “A nap előrehaladtával az energiaszükségletei csökkennek, így a bevitel megfelel ennek.” Ha még nem emel súlyokat, érdemes lehet bele néhány a gyakorlat. Lehet, hogy aggódik, hogy a súlyok csak, nos, növeli a súlyt. De ez nem mindig igaz, ha megfelelően van beépítve. Sőt, csinál az ellenkezője, például, csak részt vesz a magas-cardio gyakorlatok, lehet, hogy okozza, hogy tartsa magát a súlyt.

“A hosszú edzések nem segítenek a fogyásban. A test hosszú és bizonytalan táplálékkeresésnek látja őket. [It] lassítja az anyagcserét, hogy kalóriát takarítson meg” – magyarázza Herbst. “A testsúlynövelés növeli az anyagcserét, és izomnövelést okoz apró mikrokönnyeket, hogy a test keményen dolgozik, hogy helyrehozza a következő 48-72 órában. Ezen kívül, a test épít további izom arra számítva, hogy a jövőben nagyobb terhelést kell emelni.”A legjobb súly-képzés mozgalmak, hogy azt javasolja, komplex multi-közös mozgalmak. Ezek közé tartozik a guggolás, a kitörés, a fekvenyomás, és a fő izomcsoportokat használó holtestek.