Hogy legyen időd a társadra?

0
3027

Az eredmények: hivatalosan is kevesebb szex van köztünk, mint valaha, de nem választás útján. Lehet, hogy a Szexuális gondjaink megvitatása a szórakozásunk útjába áll? Szex. Ez nem olyasmi, amiről nemzetként beszélünk, ugye? Sok Brit számára a szexről való beszélgetés a pénzügyeinkről szól, és valójában a sorban állókkal szembesül, ahelyett, hogy dühösen rángatózna. Valahogy a szex olyanra lett száműzve, amiről nem beszélünk udvarias társaságban. Miért? A szex nagyszerű!

A londoni Higiéniai és trópusi gyógyászati Iskola kutatói szerint a szex hanyatlása nem azért van, mert kevésbé vagyunk hajlandók kettesben tölteni egy kis időt a partnerünkkel. A nők fele és a férfiak közel kétharmada szeretne többet szexelni, de a sűrű időbeosztásunk, a stressz és a kimerültség érzése miatt nem tesszük ezt prioritássá. Lehet, hogy akaratlanul kihagyjuk a rendszeres szexuális felszabadulás egészségügyi előnyeit, és az, hogy vonakodunk a szexszel kapcsolatos aggódásról beszélni, még ijesztőbbé teszi a dolgokat.

Szexuális izgalom orgazmus fokozza oxitocin

A szex előnyei-ez több, mint kielégülés. Ne csak higgy nekem, a tudomány évek óta bizonyítja az egészséges szexuális élet előnyeit. Az NHS szerint a szexuális izgalom jót tesz a szívnek, a behatoló szex stresszoldóként is működhet, plusz az orgazmus egyéb formái segíthetnek abban, hogy sokkal nyugodtabbnak érezd magad hasonló módon a testmozgáshoz vagy a meditációhoz.

A szex közben felszabaduló jóindulatú hormonok átmenetileg segíthetik a szorongás és a depresszió tüneteinek enyhítését is. A növekedés a fizikai aktivitás, hogy gyakran jön a bensőséges kapcsolatok is segít, hogy egy jobb éjszakai alvás, különösen, ha orgazmus, mint ez felszabadítja a prolaktin (a hormon, amely teszi, hogy aludni). Szexuális izgalmat orgazmus is fokozza az oxitocin (a hormon, amely segít, hogy kötődsz a partner), miközben csökkenti a kortizol (a stressz hormon). Mindenki nyer.

A heti egyszeri vagy kétszeri szex segít leküzdeni a betegségeket és az immunrendszert, míg a szexben szenvedők jobb jólétet és egészségesebb érzést jelentenek. A tett elkövetése nem az egyetlen része a szexuális kapcsolatoknak, ami hasznos lehet számunkra. Ölelés segít csökkenteni a szívritmus, a vérnyomás, arról nem is beszélve az előnyeit érzi, hogy szeretik támogatott; egy tanulmány szerint 10 000 embert, akik úgy érezték, “szeretett támogatott” szemben csökkentett kockázat, angina, kortól függetlenül, valamint a vérnyomást.

Milyen előnyökkel jár a szex?

Egyedülállónak lenni nem jelent problémát. A maszturbálást is kiadja ugyanazt érzem, jó hormonok mi hasznot másokkal együtt az előnye, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy jobban fedezze fel testünket, segít nekünk, hogy megtudjuk, mit teszünk (nem) tetszik. Tanulmányok is javasolta egy kis szóló szórakozás segíthet javítani a testkép.

Az előnyök nem állnak meg itt. A férfiak, gyakoribb ejakuláció látta bizonyítékát csökkent esélye a prosztatarák diagnózis előtt 70. A nők számára az előnyök még nagyobbak lehetnek. A szexuális aktivitás a menstruációs görcsök enyhítésére, a termékenység javítására, a kismedencei izmok megerősítésére és a hüvelyi kenésre, az inkontinencia csökkentésére és az endometriózis elleni védekezésre utal.

A nemi vágy és az impotencia csökkentése. A libidó elvesztése vagy a szexuális vágy csökkenése különösen gyakori lehet a nők számára az életük bizonyos időszakaiban. Ha depressziósnak érzi magát, terhes, vagy nemrég szült, ezek mind gyakori tényezők lehetnek, amelyek befolyásolhatják a nemi vágyat.

Míg a csökkenés a szexuális vágy nem feltétlenül

Más pszichológiai vagy fizikai tényezők hatással lehetnek a férfiakra és a nőkre. A cukorbetegség, a hormonzavarok, a depresszió, a fáradtság, valamint a függőség (kábítószer vagy alkohol) minden olyan kérdés, amely a libidó elvesztéséhez vezethet. Kapcsolati problémák vagy korábbi szexuális tapasztalatok is hatással lehet a vágy közösülés.

Míg a csökkenés a szexuális vágy nem feltétlenül ok az aggodalomra, ha aggódik, hogy hatással lehet a kapcsolat, okoz csalódást, érvek, vagy akár hagyja, hogy úgy érzi, mintha sodródik egymástól, lehet, hogy itt az ideje, hogy kérjen segítséget. Az ejakulációs problémák gyakori okai lehetnek a depresszió, a stressz, a teljesítmény miatti szorongás, a kapcsolati problémák, valamint fizikai problémák, mint például rekreációs gyógyszerek, prosztata vagy pajzsmirigy problémák.

Nemzetközi irányelvek azt mondják, rendszeresen jön egy percen belül belépő a partner tekinthető korai magömlés. Míg a tanulmányok megállapították, hogy a korai magömlés bármilyen hatással lehet az összes érintett fél, érdemes megjegyezni,hogy nincs egy jó vagy rossz módja annak, hogy a kölcsönös szexuális kielégülés. Teljesen rajtad áll (és a partnereden), hogy megtaláld azt, amivel boldog vagy. Ha az elkövetkezendő idő fájdalmat vagy érzelmi zűrzavart okoz, érdemes lehet tanácsot kérni.