Iro Akademia

Hogyan lehet egy szerencse talizmán?

Mindannyian megtapasztaltátok azt a napot, amikor semmi sem bukik el, minden a kezetekből hullik le, és minden, ami rosszul sül el, szintén elromolhat. De mi van, ha ez a szerencsétlenség már jóval több mint egy délutánig elérhető a számodra? Próbáld ki a trükkjeinket, hogyan szabaduljunk meg tőle.

Ne küldjön negatívan. Ismered a régi klasszikus közmondást:”ahogy vetsz, úgy aratsz”. Ez a balszerencsére is vonatkozik. Ha valami olyan történik, ami nem tetszik, automatikusan azt feltételezi, hogy más szerencsétlen balesetek és alulteljesítés következik be. “Gyerünk, még több baj, várok rád.”És akkor jönnek a problémák, amikor olyan szépen szólítják őket.

Mi az a talizmán, igaz?

Tehát tudatosan válts egy boldogabb hangra. Dicsérj minden apró dolgot, amit teszel. Maradj pozitív, a fejemben zakořeňte az ötlet, “most, semmi rossz nem fog történni”, amely rendszeresen emlékezteti magát-még akkor is, ha körül kell először érvelni az ellenkezője. A gondolataid hívásának fokozódnia kell, mielőtt az univerzum észrevenné.

Szándékosan gondold át, hogy milyen szép, hogy találkozhatsz az aggodalmakkal, teljesen tisztán a fejedből, mert csak az a tény, hogy aggódsz, az egy balszerencse, amit meghívsz. Röviden, aktívan és optimálisan átrendezi a gondolkodását. Bár az ötletek messze a legfontosabb, akkor támogatja őket még egy talizmán vagy amulett tőled lesz ki a szerencse aktívan taszítja.

Talizmánokkal az a helyzet, hogy ez egy nagyon személyes ügy, és valami más működik mindenki számára. A legjobb a talizmánok személyes, ami azt jelenti, valami különleges csak neked – legyen az egy nyaklánc, egy szerencse cipőfűző, vagy valaki különleges dedikált toll.

Mindig van balszerencse?

Ha nincs ilyen, akkor kap egy univerzális talizmánt. Hogy megakadályozzák a rossz szerencse jó működik Ruhazsák szárított zsálya vagy lóherék, valamint ezek a növények részei cserepes gyanta. Amellett, hogy ők is segít a friss gally yew, bármi a szimbólum a pentagram, ezért az öthegyű csillag, vagy drágakövek-a legerősebb hatása a balszerencse rose kvarc, citrine, agate, vagy valami bonyolultabb megszerezni jade.

Tisztítsd meg magad a balszerencsétől. Annak érdekében, hogy a rossz szerencse, hogy ne ragaszkodjon hozzád, is próbálja varázslatosan megtisztítani magát, és így elkülönül tőle. Itt újra, nyúl a bölcs, amely szintén arra használják, hogy kiűzze a gonosz szellemek. A lehetőségek több-lehet kapni gyógynövények, hogy adjunk a forró fürdő, de valaki az a véleménye, hogy a tisztítás kell víz folyik, vagy valójában bármely más médium, amely hordozza vele a negatívok el. Így az ideális úgy tűnik, hogy égető sprigs zsálya, majd tisztítás füst, amely közülük emelkedik.

Hiszel a kabalában?

Akkor engedje ki az ablakon, szellőztesse ki, amíg a levegő teljesen tiszta nem lesz. A keverékhez sáfrányt is használhatsz, és ha kétszer is biztosítani akarod, mielőtt a gyógynövények füstbe mennek, még egy kör sót is szórsz magad köré, hogy a rituálé végén a földbe ásd magad.

Segíts te is minden mantra többször megismételni, akkor is, valami egyszerű, mint a “bárcsak a balszerencse fog tűnni” – amit jól fog menni a számba. Az utolsó pont az elsőhöz kapcsolódik. Ha még mindig attól félsz, hogy valami balul sül el, próbáld meg papíron leírni a legrosszabb félelmeidet, írd le, hogyan sülhet el minden rosszul. Akkor égesd el a papírt, tudatosan űzve ki ezeket a gondolatokat a fejedből. Kétszer jobban fogod érezni magad, fizikai formát adsz a félelmeidnek, és ez az, hogy kikerülsz a fejedből, ami rajtad áll, hogy nem hívsz fel.

A kereskedő figyelmeztesse Önöket, hogy kifejezetten a szibériai larch, ez a jelenség elég gyakori, de nem csak neki, és hogy a gyanta is az erős napfényben a fa kiemelkedik a felszínen. Ez egy teljesen természetes jelenség és favédelem. Csak a gyanta található a szibériai vörösfenyő egy nagy védelmet a fa, jelenléte védi a fa szerkezetét abban az értelemben, hogy taszítja a vizet, sőt impregnálás, amely követi természetesen védi a támadások gombák és rovarok.

Exit mobile version