Hogyan lehet normalizálni a magas vérnyomást

0
707

Bizonyos esetekben a végtagok hidegérzete még forró napon is előfordulhat. Azokban az esetekben, amikor a lábujjak megfagynak, még akkor is, ha a hőmérő oszlop hőmérséklete meghaladja a + 30 ° C jelet – teljesen normális. De a legtöbb ember nem figyel erre a tényre. Ha egy személy számára ilyen helyzet állandó, ennek okai nagyon súlyosak lehetnek.

Az egészséges lábak az egész szervezet termoregulációjának funkcióját végzik. Az ujjakat megkülönböztető erek jelentős távolságra vannak az aortától. Ő a vérplazma termodinamikájának fő hordozója, melegítő Szövet. A lábujjak, amelyek a test egyik legtávolabbi pontja, csak egy “ereklyét” kapnak. A hőátadás olyan szövetekben fordul elő, amelyeken keresztül a vér áramlik, mindaddig, amíg a lábfej csúcsa a lábujjakban jelentősen csökkentheti a plazma hőmérsékletét, ami hatással van a kérdésre.

Az Ön egészsége hideg időben

A szezonból kieső cipők megakadályozhatják a hipotermiát. Ha a hideg szövetkárosodása elfogadható, a kellemetlenség egyenesen lesz. A súlyosabb fokú hipotermia sok éven át kényelmetlenséget okozhat, még akkor is, ha a legtöbb ember 15-17 Celsius fokos. Nem teljesen helyes az egészséges lábakat hívni, mert fagyásnak vannak kitéve.

A hidegnek való erős kitettség után gyakorlatilag egészségesek maradnak, csak rendszeres hőmérsékleten hűtve, amelyek a legtöbb ember számára elfogadhatók. Az ujjak stabilitásának növelése érdekében rendszeresen húzza meg őket.

De ezt követően a kapott hőmérsékleti sérülés csak orvos ajánlása alapján megengedett, mert a rossz módszer súlyosbíthatja a problémát. Ugyanez a szabály pontosan egészséges lábakra vonatkozik.

Bizonyos kockázati tényezőknek való kitettség miatt a lábak viszonylag egészségesek maradnak, de nagyon érzékenyek a hőmérséklet csökkenésére. Ez az állapot általában az egész életen át fennmarad, de a megfelelő megközelítés a melegen tartás kérdésével, például a megfelelő cipő használatával, nem okoz kellemetlenséget.

Tápanyagdegradáció

Az a szokás, hogy meleg helyiségekben is normál hőmérsékleten csomagolják őket. A szőnyeg, a gyapjú lábujj által alkotott hőérzékelésért felelős idegvégződéseket normál környezeti hőmérsékletre használják. A” normál ” helyzetekbe való belépéskor a lábak bőre kényelmetlenül érzi magát, jelezve az ujjak hidegségének érzését.

Legyen rendszeres vagy hosszabb nedves földön és hasonló hűvös felületen. Ez a helyzet megvan a saját “árok láb” szó. Gyakran előfordul, hogy az emberek forró időben érintkeznek ilyen hipotermiával. A kényelmes levegő hőmérséklete megakadályozza, hogy a test időben felismerje a veszélyt, de ebben az időben a lábak hidegek a hideg felületen. Ha a vele való érintkezés hosszú ideig folytatódik, az ujjak hideg érzése állandóvá válik.

Tartsa be a merev monodieteket vagy a finom testszerkezetet. Mindkét esetben a szervezet szenved súlyos kimerülése energiaforrások, műanyag. A tápanyag lebomlása az egyik fő hőforrás. Hiányuk megzavarja az osztódás folyamatát, alacsony hőenergia áramlik ki, a test teljes hőmérséklete, beleértve az ujjakat is, csökken.

Hogyan kerüljük el a betegséget

A zsírszövet hiánya. A lipidréteg egyidejűleg táplálja a szervezet tápanyagait, és termál gátja van. A rendkívül vékony testszerkezet azt jelenti, hogy a hőcsere a környezet között intenzívebb lesz. A vékony embereket hideg időben egyre jobban táplálják. A lábujjak kihűlnek, mert a test legtávolabbi pontja és a szövetek energiahiánya. Addig fogyasztják, amíg a vér el nem éri a kapillárisokat, melegíti a szövetet hőmaradványokkal, vagy mindegyiknek azonos hőmérséklete van.

Ebben a helyzetben a független felmelegedés tömöríti a népi jogorvoslatokat, nem csak hatástalanok, hanem veszélyesek is. A fő veszély egy ismeretlen betegség, amely továbbra is előrehalad, kellemetlenséget okozva. Az egyetlen helyes válasz erre a kérdésre, hogy mit kell tennie ebben a helyzetben: forduljon orvoshoz.

Minden olyan betegség, amely keringési rendellenességeket vagy a tápanyagok elosztásának folyamatát okozhatja, jelezheti ezeket a tüneteket, beleértve a fejlődés korai szakaszát is. A lábak akut hidegérzete komoly ok arra, hogy kapcsolatba lépjen egy szakemberrel (krónikus fagyás, trauma, finom testszerkezet), nyilvánvaló objektív okok nélkül.

Az első egészségi állapot a rossz szokások elhagyása. A dohányzás és az alkohol teljesen károsítja a szervezetet, hátrányosan befolyásolja a vér szerkezetét, görcsöket okoz, elpusztítja az ereket. Kevésbé káros, de negatív hatással van a keringési rendszer zsíros ételek, erős kávé, erős tea. Javasoljuk, hogy enni több fehérje élelmiszerek, amely lehetővé teszi a forró fűszerek, fűszerezés, mint a mustár, pirospaprika.