Iro Akademia

Mi a legjobb dolog, hogy jó izmaid vannak?

Ismerje meg, hogy a kezdő hibák a képzés. Aerobna gyakorlat aktiválja a mechanizmus a növekedés az izmok körülbelül annyi, mint gyakorlatok ezekkel a hüvely súlyok és mindkét típusú gyakorlatok-a tér néhány óra-úgy tűnik, van egy további hatása a növekedés az izom” – mondja Harber. Erős fenék nem fontos, csak szép, hogy töltse ki a farmert, ők a legerősebb láncszem a posteriornom, egy sor izom,amely kiterjeszti a hátsó a test, által hajtott gyorsulás, amely robbanásveszélyes erőt teremt.

“Halott emelés és guggolás gluteuse aktivált közvetett,” mondta coach Bret Kontreras, szerző a könyv testsúly szilárdság nem hozták nyilvánosságra képzés anatómia. És ez nagyobb erőt és jobb eredményt jelent a tornateremben és azon kívül is.

Testépítő gyakorlatok, mi ez?

A hangsúly ezen része a képzés került gyakorlatok, mint a guggolás, halott lift, benčpress. Sok izomtömeget és erős ingert használnak az erő és a tömeg növelésére. Erősebb és rövidebb. Röviden ez lenne az ideális leírása képzés a tömeg. A több mint 45 perces edzés kortizol (katabolički hormon bomlás) felszabadulásához vezet, nem pedig izomszövethez, és ez nem a mi érdekünk.

A legjobb gyakorlatok épület tömeg az alapvető gyakorlatok, amelyek közé több mišićnih csoportok a mozgalom, és úgy tűnik, serkenti a mentesítést növekedési hormon. Az is jó, ha olyan izolujuće gyakorlatokat is belefoglalunk, amelyek rámutatnak a részletekre, és hozzájárulnak a test általános szimmetriájához. Az egyik legfontosabb dolog, amely nélkül mindez lesz hatása csak egy nyaralás. A növekedés az izom zajlik csak az ünnepek alatt. A kiképzés alatt, én izmokkal, étellel, amit ő épít és tölt, és mert időbe telik, hogy egy izom ismétlődő képzése, ami stresszt élt át.

A fehérje építeni az izmokat szükséges

Nyaralás nem jó, hogy túl rövid, mert akkor gyakorlat fáradt izom, és nem éri el a kívánt célt a képzés során, valamint rossz, hogy túl hosszú, mert akkor az izom is “relax”. Valami univerzális módszer, hogy nagyobb izom párt tudok edzeni kétszer egy héten, míg kevesebb izom party vonat hetente egyszer. Az izomtömeg táplálkozása. A fehérje építeni az izmok szükséges számunkra az élelmiszer. Az alapvető építőelemei az izom fehérjék, amelyek astavljeni aminosavak.

Amikor az aminosavak önállóan vannak a vérben, úgy hívjuk őket, hogy egy aminosavak, aminosavak kap a fehérjéket. Vannak aminosavak, amik a rendszerben keletkeznek, és táplálékra van szükségük, hogy neesencijalnim aminosavakat hozzanak létre. Azonban egy bizonyos számú aminosav, a testünk nem tud, tartalmazniuk kell megfelelő metszés, ez esszenciális aminosavak. A fehérje mennyisége, amely hoz egy nap körülbelül 1,5-2g / kg testsúly. A sporttól és az egyének szükségleteitől függően ez a korlát változhat.

A szénhidrát egy másik fontos

A szénhidrát egy másik fontos dolog, hogy meg kell figyelni a diéta a szénhidrátok. Élelmiszerek gazdag ugljenim hiratima az elsődleges energiaforrás az összes funkció, amely ellátja a testünket. Az organizmus szénhidrátot használ a sejtek üzemanyagaként. Tőlük biztosítja a legtöbb energiát szükséges fizikai tevékenység.

Az ugljenim hiratima szükségessége körülbelül 4 gramm / kg testsúly, hogy meg kell tartani a legtöbb unešenih szénhidrát alacsony glikemijeskim index. Is meg kell elégíteni a szükség az összes többi tápanyag (zsír , vitaminok, ásványi anyagok, folyadékok). Ajánlások suplementaciju alapvető ajánlások suplementaciju 30 gramm savófehérje edzés után hozzáadásával egy tömegnövelő vagy dekstroze.

Körülbelül két órával a képzés előtt hasznos, hogy egy étkezés gazdag ugljenim hiratima, amely biztosítja az Ön számára elegendő mennyiségű energiát edzés közben. Mielőtt aludni, hogy egy étkezés gazdag fehérje (és alacsony sprurge) guy posnog sajt stb. vagy egy protein shake, amely lassú otpuštajuće fehérjéket tartalmaz . Továbbá, meg kell adni suplementaciji glutamin visszanyerésére izmok kemény képzés, aminokisleine BCAA.

Exit mobile version