Pikkelysömör egy krónikus betegség, amely befolyásolja sok része a test

0
3369

Sok bőrbetegségek, amelyek zavarják a beteg hosszú ideig. Sokszor ezek nem gyógyítható, annak ellenére, hogy hosszan tartó kezelés. Ily módon a beteg is csalódott lesz. Pikkelysömör az egyik ilyen betegség, ami az auto immunbetegség. Ha megfelelően kezelik türelemmel, ez a betegség is gyógyítható. A szakértők beszélnek a kezeléséről. Pikkelysömör egy krónikus betegség, amely hatással van sok része a test. Úgy tűnik, elsősorban a bőrön, így tekinthető a bőrbetegség. Bármikor megtörténhet.

Szerint az egyik számadat a világ minden tájáról szinte egy százaléka az emberek szenvednek ebben a betegségben. Ez a betegség bármely életkorban kezdődhet, de általában 20-30 éves kortól kezdődik. 60 éves kor után ritkábban fordul elő. 5-10 százaléka a betegek a szülők vagy más családtagok is látták szenved ebben a betegségben. Az Ayurveda, pikkelysömör ismert a különböző nevek, mint a leprás, Mandal leprás vagy kittibha leprás. Köznyelvben egyesek kéregbetegségnek is nevezik.

Egy vékony réteg bőr sugárzik viszketés

Úgy vélik, hogy a szervezet immunrendszerében, azaz immunrendszerében zavarokat okoz. Ayurvedában, rossz étrend vagy kiegyensúlyozatlan étrend miatt, a patológia oka a pitta és sapha dosha magyarázható. A bőr legkülső rétegének (epidermisz) milliárd sejtjei összenyomódnak naponta, hogy új sejteket hozzanak létre, és egy hónap alatt teljesen új bőrt hozzanak létre. A sejtek képződése a pikkelysömör lesz abnormálisan gyors, új sejtek jelennek meg formájában vastag lumpy kéreg, könnyen veszít négy-öt nap helyett egy hónap.

Pikkelysömör is előfordul, sérülések után, fertőző betegség, vagy más gyógyszerek jólétének köszönhető. Pikkelysömör fordul elő több a bőr a könyök, térd, fejbőr, vissza, has, kezek, lábak. Az elején, van egy tendencia, hogy dörzsölje a bőrt. Ezek a magok alkotnak kicsi vagy elég nagy darab. A bőr a Swatch válik vastag. Van fény vagy intenzív viszketés. Egy vékony réteg bőr sugárzik a viszketés.

A pikkelysömörben szenvedő betegek körülbelül 20% – a szenved ízületi fájdalomban

Miután a réteg lement, a bőr vörösnek tűnik, és kis vércseppek is lehetnek. Amikor a bőr a fejbőr érintett soha nem látott korpás vagy nagyon vastag réteg. Ezek lehetnek kis kátyúk, amikor a körmök érintett. Vastag vagy görbe kosok deformálódnak. Szögek is elpusztítható teljesen. A pikkelysömörben szenvedő betegek körülbelül 20% – a szenved ízületi fájdalomban és gyulladásban, úgynevezett pikkelysömörben. A legtöbb beteg a tünetek a betegség általában növeli a hideg idő.

Egyes betegek több baj a hónap kaloric. Stressz, alkohol visszaélés vagy dohányzás is hajlamosak súlyosbítani a tüneteket. Bevitel a magas fehérjetartalmú élelmiszerek, mint a hús, szójabab, hüvelyesek is növelhetik a tünetek a betegség. Nem fertőző. Makacs bőrbetegség pikkelysömör. A pikkelysömör egy autoimmun betegség, amely bőrkiütéseket és viszketést okoz. Ez a betegség elég makacs és hosszú távú problémák. Ha van türelme, és megfelelően kezelik, megszabadulhat tőle. Ayurveda valószínűbb, hogy felépül.

A beteg gond nélkül élhet normális életet

Pikkelysömör okozta immunizálás, így a legjobb módja annak, hogy kezelje az immunitás javítása. Tehát, hogy sorinam CM Shakti gyógyszeres kezelés egyszer négy hónap, hogy javítsa a védettséget. Fekete peppercorns: ha van korpa a bőrön, ha több betegség az ízületek, akkor fekete peppercorns 200 lehet venni négy csepp naponta reggel. Ez egy gégegyulladás, ami gyakran nem gyógyul teljesen. Ha egyszer megtörtént, akkor az élet hosszú utat tesz meg. Nevezetesen, a betegség fordul elő, majd felépül, de aztán kap később. Egyes betegeknél ez is tartós lehet. Azonban néhány ilyen beteg felépül a saját.

Az ok, amiért ezek OK még ismeretlen. Néhány új beteg felépül a gyógyszerekből a szükséges életmódváltozásokkal és óvintézkedésekkel együtt a beteg élelmiszer-bevitel, vagy megszabadulni a tünetek a betegség hosszabb ideig. Ha a kezelés által végzett Ayurveda tudomány elején a betegség, kezelés nagyobb valószínűséggel gyógyítja a betegséget. Idősebb betegek is jelentős enyhülést viszonylag alacsony költségek. És a beteg gond nélkül élhet normális életet. Allopathia nem volt a kielégítő terápia, amíg néhány évvel ezelőtt az egészségügyi rendszerben. Az elmúlt évtizedben számos hatásos gyógyszer volt, amelyeket a betegség tüneteinek enyhítésére használtak hosszú ideig.